12 nap múlva indulunk

Visszaszámlálás indul. Most már tényleg az utolsó hajrában vagyunk. Megvan az összes repjegy, van már szállásunk 29 napra, van ausztrál vízumunk, megigényeltük a Vietnámit, a Kambodzsait, a Myanmarit…most izgulunk és várunk.

És persze tervezünk…persze nem túl, csak ésszel. Habár tényleg sűrű lesz a program, valamennyi rugalmasságot szeretnénk hagyni benne. Pl. Új-Zélandon, vagy Vietnámban, sőt Indonéziában is, ahol viszonylag több időt töltünk majd, így lehetőségünk lesz maradni egy-egy városban, látványosság közelében, ha úgy gondoljuk.

A jó hír, hogy a ruhák nagyrésze össze van készítve, néhány kütyüért még rohangálni kell, de azért a pakolással 90%-on állunk. Sokan kérdezték ennyi időre mennyi ruhát viszünk. Hát nem sokat. Egyrészt azért mert 15 kg-ba mindenképp bele kell férnünk, (a repülőtársaságok nagyrésze 15 kg-ban állapítja meg a csomag maximális súlyát, illetve 15 kg-t is pont elég lesz cipelni). Másrészt pedig fogunk venni új ruhákat is. De előre szólok, a fotók nagy részén valószínűleg ugyanabban a ruhában Leszek! 🙂 Nagyvonalakban, kb 4 póló, 2 rövidnadrág, 2 hosszú (abból egy rajtam), 2 hosszú ujjú felső, egy kardigán és egy kabát. Cipő 2 és egy flip flop, na meg 2 Bikini. Kb ennyi.

A másik nagy kérdéskör az itthoni dolgok elrendezése, munkahelyen, otthon. Most azért azt érzem, hogy feszített a tempó, de ilyenkor jól esik arra gondolni, hogy már csak 12 nap, a repülőn meg majd végig alszom! 🙂

12 nap múlva indulunk” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s