Zakhyntosi élmények

Őszintén szólva Zakhyntos nem tetszett elsőre. Talán azért, mert vihar után érkeztünk és a gyönyörű strandokat kicsit tönkretette az eső és a tenger. Másrészt pedig a legszebb strandnak titulált Laganas közel sem nevezhető szépnek. A homok és a part menti bárok vonzóak viszont a tengerbe csak jó 2 méternyi füves szakaszon keresztül lehet besétálni. Nem csoda, hogy annyi teknős van itt, ez a föveny elegendő táplálékot nyújt nekik. Nagyjából két nap múlva viszont elkezdett tetszeni a sziget. Főleg miután megláttam ezt:

Méltán híres az öböl. Fürödni benne kicsit nehézkes, de a látvány annál szebb. Első nap hajóval közelítettük meg, másnap autóval mentünk a sziklák tetejére, ahonnan egy vékony szirtről készült a fotó.

Hajóval kétszer is utaztunk így volt alkalmunk megcsodálni a meredek sziklafalakat, az égszínkék öblöket, teknőst láttunk, delfineket és a szikrázóan kék tengert.

A görögök kedvessége mai napig lenyűgöz, az ételek isteniek és 3-4 nap alatt fel tudtuk venni a helyiek lazaságát és nyugalmát.

Képes beszámoló a következő bejegyzésben lesz, amikor lesz erősebb netem.

Zakhyntosi élmények” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s