Zakhyntos

AZ Ázsiai körút előtt egy családi nyaralást is beterveztünk, Zakhyntosra. Családi, merthogy nyolcan jöttünk. Ennyi féle igényt összeegyeztetni nem lesz könnyű, de megpróbáljuk.

A repülőútról annyit mondanék, hogy az eddigi legrázósabb utunk volt. 1:40 perc, viharokkal és turbulenciaval megtűzdelve. A felhők gyönyörűek voltak…legalább a felhők. Viszont jó alkalom volt ez arra, hogy nyugtassam magam és leküzdjem a halálfélelmemet. Nagyon-nagyon-nagyon ügyes pilótával jöttünk.

A laza görög mentalitás következtében nagyjából fél órába telt a csomagok megszerzése. Mivel 4 gép érkezett egyszerre kb. ugyanennyit kellett várni a taxira. Hiába próbáltunk kisbuszt bérelni, sajnos az csak az utazási irodák részére áll rendelkezésre.

A taxisok igazi hiénák. Mivel mi csak 3-5 km-t jöttünk, igen nehezen találtunk olyan sofőrt aki elvállalta, hogy elvisz. Ja, persze 2 sofőrt.

10 perc alatt már a szállodaban voltunk, ami persze teljesen más mint a képeken. Sajnos kevésbé modern. Viszont a medence gyönyörű. Holnap ki is próbáljuk.

A repülőjút és a reptéri élmények ellenére, egy szuper vacsora utáni első benyomásom Zakhyntosról, hogy gyönyörű, a tintahal isteni, a borok finomak, a görögök pedig kedvesek. (Kivéve a taxisokat) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s